Kun herkullinen kahvi aiheuttaa ripulia, ovat hyvät neuvot kalliit

Kahvilakäyntien tuskaa

Vaikka herkullinen kahvi ja kahviloissa käynti ovatkin monelle mielekkäitä nautintoja, aiheuttavat nämä nautinnot valitettavan monelle myös ripulia. Etenkin Helsingissä on jo nykyisin aktiivista kahvilakulttuuria, eikä kaupungissa vieraileva kahvi-intoilija haluaisikaan mielellään jättää kaupungin tarjoamia herkuttelumahdollisuuksia väliin. Ripulin yllättäessä hyvät neuvot ovat kuitenkin kalliita!

Mikä avuksi kahviripuliin?

Silloin, kun herkullisen kahvin ja kahvilasta saatujen elämysten väliin jättäminen ripulin uhallakin tuntuu liian suurelta uhraukselta, kannattaa mahdolliseen ripuliin varautua jo etukäteen hankkimalla reissuun mukaan ripuliin vaikuttavaa lääkettä. Hyvä vaihtoehto on Hidrasec – tehokas ripulilääke, jota on saatavilla helposti nieltävinä kapseleina. Se sopii aikuisten käyttöön, silloin kun äkillinen ripuli yllättää. Kapselit soveltuvat tarvittaessa hyvin myös täydentäväksi hoidoksi. Kapselit kulkevat näppärästi mukana reissussakin, sillä pakkaus mahtuu hyvin vaikkapa käsilaukkuun. Kapselin voi ottaa huomaamattomasti, joten omasta tilanteesta ei välttämättä tarvitse lainkaan kertoa muulle seurueelle, eikä sen tarvitse antaa häiritä ikimuistoista kahvittelutilaisuutta ystävien kesken. Ripulista kertominen tai jatkuva vessassa juokseminen kun eivät muutenkaan olisi omiaan lisäämään muun pöytäseurueen viihtyisyyttä.

Aluksi valmistetta voi ottaa yhden kapselin, minkä jälkeen kapseleita voi ottaa yhdestä kolmeen kapselia vuorokaudessa. Paras aika ottaa kapseli on ennen pääateriaa. Tuotteen ottamista jatketaan niin kauan, että normaaleita ulosteita on tullut kaksi kertaa, ei kuitenkaan yli seitsemän vuorokauden ajan. Huomioithan myös, että elleivät ripulioireet ala helpottaa kolmen vuorokauden kuluttua valmisteen ottamisen aloittamisesta, kannattaa sinun olla yhteydessä lääkäriin. Varmistathan myös etukäteen huolellisesti, että tämä ripulilääke soveltuu juuri sinun käyttöösi. Jos esimerkiksi epäilet, että saatat olla raskaana, tai jos olet raskaana taikka imetät, ei tämän ripulilääkkeen käyttöä suositella sinulle.

17 Jun 2021